24 de febr. 2013

Una visita molt especial...

El passat divendres dia 22, al cicle mitjà, vam rebre una visita molt especial. Van venir tres persones representants de l'Associació d'Amputats Sant Jordi.

Primer, vam estar els dos grups junts i ens van explicar els diferents tipus de discapacitats. Vam poder observar diversos tipus de pròtesis, vam veure unes mostres de l'escriptura en braille, vam aprendre els dies de la setmana amb el llenguatge de signes...

Després, ens vam dividir en dos grups per poder fer la part pràctica. Es tractava de posar-nos a la pell d'una persona discapacitada i, ser conscient de la dificultat i dels obstacles amb què es troben a diari. Vam poder posar-nos a la pell de les persones amb discapacitat visual i física.
Per últim, vam contestar un qüestionari sobre tot allò que havíem après i practicat al llarg del matí.

Va ser un matí d'allò més interessant. Vam aprendre moltíssim i ens ho vam passar molt bé! Des d'aquí, volem donar les gràcies a l'Associació d'Amputats Sant Jordi per la quantitat de coses que hem après!


1 comentari:

  1. que bonito ,aquel dia la Deisy me dijo que vio que hay mucha gente con discapacidad y que salen adelante, gracias por hacerles participes de esta expereincia...........

    ResponElimina